Werkwijze

Kiba is sterk vertegenwoordigt in renovatie en nieuwbouw, waarbij de nadruk ligt op renovatie- en onderhoudswerken. Ons bedrijf is betrokken bij omvangrijke projecten, zoals de renovatie van honderden woningen in en rondom Rotterdam. Ook voor het alleen leveren van de kozijnen voor een individuele woning of gevel bent u bij ons aan het juiste adres.

De samenwerking met ons zusterbedrijf Alpro garandeert onze opdrachtgevers een grotere productiecapaciteit en flexibele levertijden.Tel deze samenwerking op bij onze jarenlange ervaring en u heeft een betrouwbare en duurzame partner voor uw renovatie- en/of nieuwbouwproject gevonden.

Montage door vakmensen

De activiteiten van Kiba richten zich op woningbouwverenigingen, aannemers en Vereniging van Eigenaren (VvE’s). We leveren een compleet product, dat onder meer het plaatsen van kozijnen, glas, roosters, panelen en aanverwante zaken zoals bijvoorbeeld aftimmering, vensterbanken, en waterslagen omvat. De montage op de bouwplaats wordt onder toezicht van onze eigen project- montageleiders uitgevoerd door gecertificeerde en gerenommeerde montagebedrijven.

Kwaliteit en comfort

Alle Kiba producten worden geleverd onder Komo keur. Kiba beschikt over een Komo attest met productcertificaat dat door Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) wordt beoordeeld. De Kiba gevelelementen voldoen minimaal aan de gestelde eisen in het Bouwbesluit en indien gewenst qua inbraakwerendheid aan de NEN5096 (klasse 2), noodzakelijk voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. kunststof kozijnen van Kiba scoren hoog in uitstraling, inbraakveiligheid, brandwerendheid, milieu, onderhoud en prijs-kwaliteitverhouding.