Projecten

Toon projecten geselecteerd op:

Groenestein Hazerswoude-Rijndijk klein

Groenestein Hazerswoude, Rijndijk

...

>lees meer
Reinier de Graafweg Delft klein

115 appartementen Hoornse Zoom, Delft

Op het oude veilingterrein van Den Hoorn is een nieuwe Delftse woonwijk gebouwd, waarbij de hoefijzervorm omringd door waterlopen het leidend motief vormt. De woningen, voornamelijk opgetrokken in jaren ‘30-stijl, zijn gericht op een centrale groene ruimte.

>lees meer
home_nieuwbouw

44 appartmenten 'De Parkwachters', Boskoop

De Parklaan in Boskoop is omgetoverd tot een chique, groene woonwijk, waar zowel grondgebonden woningen als drie appartementencomplexen zijn gerealiseerd.

>lees meer
Noordmanshof Katwijk aan Zee klein

Appartementen Rijnsoever Noord, Katwijk aan zee

Onder de naam ‘Park Rijnsoever’ verrees aan de noordrand van Katwijk een aantrekkelijke en ruim opgezette woonwijk. Deze wijk biedt een gevarieerd aanbod van maar liefst 435 woningen, variërend van appartementen, urban villa’s, rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen tot en met vrijstaande woningen en vrije kavels.

>lees meer
Jupiterlaan Leiden klein

Appartementen Roomburg toren 8 en 9, Leiden

In de nieuwe Leidse woonwijk Roomburg vormen ‘De Schakels’ het centrale structurele element. Het gaat om negen appartementengebouwen, waarvan zeven zilverkleurige blokken aan een park grenzen. Twee antracietkleurige blokken (blok 8 en 9) staan aan het water met uitzicht op een jachthaventje.

>lees meer